nsan yapısı gereği, iletişime ihtiyaç duyar. İhtiyaç duyduğu bu duyguyu da karşılıklı olarak gerçekleştireceği birini arar. İşte tam bu anda sohbet siteleri devreye girer. Şimdi, konuşmak için başka mecra mı kaldı diyenler olacaktır. Mobil sohbet odaları olarak elbet ki buna verecek bir cevabımız var. Şöyle ki…  Millet! Herkesle her şey konuşulmaz J bu demek istediğimizi her noktaya çekebilirsiniz.

Elbet ki konuşmak için herkesin bir tanıdığı vardır. Ancak burada konu bu değil. Bazı insanlar, oldukça çekingen ve içine kapanıktır. Bununla doğru orantılı olarak arkadaş çevreleri yok denecek kadar azdır. Bu tarz kişilerin sosyal anlamda açılması için mobil sohbet odaları kaçınılmayacak bir fırsattır. Bizden demesi!

Bunun dışında mobil sohbet odaları sayesinde yeni arkadaşların dışında yeni ilişkilere yelken açmak da olanaklıdır. Zaten günümüzde herkes sosyal medyadan ilişki yürütmektedir. Mobil sohbet odalarının da bu anlamda sosyal medyadan hiçbir farkı yoktur.

Yapmayın millet! Sadece ismi sohbet odaları diye mi bu ön yargı…

Bunu Herkes Bilmez!

Eskiden facebook üzerinden okey oynarken bir taraftan da ortaklarla sohbet edilirdi. “Old”ların gözü yaşlı… Gecelere kadar hiç sıkılmadan okey oynamanın tek sebebi,  işte saatlerce edilen o sohbetlerdi. İşte konu tamda bu! insan tanımadığı insanlarla sohbet ederken daha rahat konuşur. Çünkü karşılıklı olarak bir beklenti içine girme durumu yoktur. Amaç sadece kendini iyi hissetmek ve konuşmaktır.

Twitter üzerinde bile sohbet odaları diye bir buton var. İnsanlar oraya girip sohbete katılıyor. Ve çoğu twitter kullanıcısı sohbet odalarına katılıp saatlerce vakit geçiriyor. Hatta sohbete davet bile yapılmakta. Şöyle ki sosyal medyada kimse birbirini tanımıyor. Ama konuşmaya ve etkileşime devam ediyor.

Mobil sohbet odaları da tam burada devreye giriyor. Türkiye’nin birçok yerinden katılan ve sana yeni fikirler katacak arkadaşların seni bekliyor!

Gizlilik Sana Kalmış!

İsmini vermek istemeyen takıntılı tipler vardır. Bu gayet normal bir durumdur. İsmini başka bir isim yapıp sadece sohbet ihtiyacını karşılamak için bu tarz sitelere rahatlıkla giriş yapılabilir. Amacı sadece konuşmak olan kişiler bu yolu deneyebilir. Bunun yanında ismiyle giriş yapıp konuşmaya katılan yiğitler de vardır J şaka bir yana isteyen istediği şekilde bu tarz sitelere giriş yapabilir. Konuşma ihtiyacını giderip güzel arkadaşlıklar edinmek için bulunmaz bir yoldur. Düşünsene! Hem de günün her saatinde seni bekleyen insanlarla…

 Bir konuda gerçek manada fikir almak için sohbet odaları rahatlıkla kullanılabilir. Çünkü bazen insanın yakını gerçeği söylemekten geri durur. Ya da insan yakınına bir şeyleri sormak istemeyebilir.  Burada konu sadece cinsellik değildir. Site üzerinde her konuyu her şekilde konuşabilirsin. Unutma ki! Karşındaki sen ne konuşursan onu konuşur. J

Sosyal medya üzerinden birilerini ekleyip konuşmaktan hiçbir farkı olmayan mobil sohbet odalarına bir şans verin derim!




Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?